Konferensmöbler

Skapa den optimala miljön för möten och konferenser genom att inreda med rätt typ av konferensmöbler. På nätet kan du välja och vraka bland allt från bord till stolar och mycket mer vad gäller inredning för konferenslokaler. På Dpj.se kan du ta del av ett brett sortiment av möbler för konferens för alla tänkbara typer av rum och lokaler.

Läs mer

Välj rätt konferensbord

Att välja rätt konferensbord för ett specifikt konferensrum kommer sätta prägeln på rummet och vara utgångspunkten i känslan av rummet i sin helhet. Konferensbord finns i en mängd olika uppsättningar, alla anpassade till att passa bättre i olika typer av konferenslokaler och rum.

Innan du köper konferensbord kan du se över saker såsom:

Konferensrummets storlek – Utgå först och främst ifrån hur stort lokalen eller rummet är där konferensbordet ska placeras. Att inreda med ett för litet bord för rummets storlek och potential kommer att skapa en känsla av tomhet. Väljer du ett för stort konferensbord kommer rummet kännas alldeles för trångt och nästan skapa en klaustrofobisk känsla.

Konferensbordets anpassningsbarhet – Det är alltid smidigt att köpa in en ”anpassningsbart” konferensbord som är enkelt att fälla ihop och flytta runt om du väljer att inreda på nytt snart igen. På så sätt äger du konferensmöbler som är väldigt flexibla vilket gör att inredningen blir lätt att ändra på om det inte känns rätt.

Placering av konferensbord – Oftast placeras konferensbord i mitten av ett rum. Är det verkligen den bästa placeringen för alla olika typer av konferensrum? Troligtvis inte. Se noga över placeringen av bordet för att skapa den bästa känslan.

Form på konferensbordet – Är du ute efter ett ovalt, runt eller avlångt konferensbord? Ja, de förekommer i alla dess former. Välj den form som passar rummet i fråga bäst.

Budget för inköp av konferensbord – Det är givetvis en kostnadsfråga att köpa in bord till sin mötes- eller konferenslokal. På nätet hittar du allt från dyra till billiga konferensbord att välja mellan. Se till att du följer din budget och får vad du betalar för.

Hos DPJ kan du bläddra bland mängder av olika konferensbord – något för alla rum, lokaler och smaker.

Välj rätt konferensstolar

När du valt vilket konferensbord som passar lokalen eller konferensrummet bäst är det dags att matcha detta bord med ergonomiska och stilrena konferensstolar. Detta för att ytterligare bygga på känslan av rummet i sig. De viktigaste punkterna att se över innan du beställer hem stolar är:

Ergonomi och bekvämlighet – Detta allra viktigaste är att man sitter bekvämt under konferensens gång. Detta för att man obehindrat ska kunna fokusera till fullo på konferensen i fråga. Välj därför sköna och ergonomiska stolar som är skonsamma för din kropp. På elite-kontorsmobler.se kan du läsa mer om vikten av att välja ergonomiska stolar.

Anpassa efter bordet och rummet – Konferensstolarna bör matcha med det bord du valt. Åtminstone krävs det att stolarna går att använda till det valda konferensbordet – då tänker vi främst utifrån höjd och storlek.

Budget för inköp av konferensstolar – På webben kan du bläddra bland allt från dyrare till billiga konferensstolar för att hitta det som passar din plånbok bäst.

Vet du på ett ungefär vad du är ute efter? Besök dpj.se för att spana in ett enormt utbud av konferensstolar i alla dess former, färger, modeller och prisklasser.

Välj rätt belysning i konferensrum

Belysningen i ett konferensrum måste vara perfekt då det, tro det eller ej, faktiskt påverkar hur vi mår och olika känslor vi bär. Rätt belysning i konferenslokalerna kommer att öka både produktivitet och effektivitet – vilket är optimalt för just en konferens. Det är av denna anledning oerhört viktigt att du väljer rätt belysning. På greatlight.se hittar du belysning i alla dess styrkor och former. Sök bland olika typer av lampor och filtrera fram den perfekta belysningen för konferensrummet i fråga.

Är du intresserad av att veta mer om hur vi påverkas av belysningen i ett rum? På mondeverde.se kan du ta del av spännande läsning inom just detta ämne.